HTML

memo

Akinek nincs múltja, annak jövője sincs. Ha egy közösség nem akar emlékezni, megismétli a múlt hibáit. A gyakorlati ismereteket általánosítják a szakmák, végső soron a kutatások és a humán tudás. Az élet szépségéről énekelnek a múzsák, akiknek anyja az emlékezés.

Friss topikok

Címkék

Várandós nő

2008.07.15. 16:57 Minnesota

Nem csak a pletykára gondolunk a kép láttán

 




          Van-e áhitatosabb állapot a terhességnél?
          Mindent, amit teszünk, abban a csöndes hitben tenni, hogy valamiképp javára kell válnia a bennünk létrejövőnek! Emelnie kell titokzatos értékét, amelyre végtelen szeretettel gondolunk. Ilyenkor sok minden elől kitérünk, anélkül, hogy erőltetnünk kellene.

Közben valamilyen fajta tiszta felelőtlenség érzése uralkodik bennünk, így érezhet a néző az összehúzott függöny előtt – a magzat nő, napvilágot lát; nekünk nincs módunkban dönteni sem értékéről, sem születése órájáról. De lelkünk minden gyengédségét és kedvességét neki készítjük elő.

Ez az igazi eszményi önzés: mindig gondban lenni és virrasztani és megőrizni lelkünk békéjét, hogy megtermékenyülésünk szépen végződjék!

Szólj hozzá!

Címkék: állapot

A bejegyzés trackback címe:

https://memoriterblog.blog.hu/api/trackback/id/tr544936549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása